Svärtinge skola
2021.09.15

Nybyggnation i Norrköping

Svärtinge Skola ligger i Norrköping kommun och är ett nybyggnationsprojekt där NCC Sverige hade totalentreprenaden. Balck & Hjelmgrens utförde plåtentreprenaden i projektet.

 

Fredrik Pettersson, platschef på NCC, valde Balck & Hjelmgrens utifrån kvalitet och gott intryck snarare än pris. På en skala mellan 1 och 10 betygsätter Fredrik Balck & Hjelmgrens med en 9:a, med motiveringen «Det finns alltid utrymme för förbättring

9/10

Projektfakta

  • Plåtentreprenad
  • 25 000 kg plåt gick åt

"Balck & Hjelmgrens är de bästa jag har haft att göra med. Lättsam approach, tydlighet i leveranser och inga konflikter. Ett mycket bra samarbete helt enkelt, med god leverans. Jag ringer även fortsatt till dem i andra projekt för rådfrågor, och de ställer alltid upp."

Fredrik Pettersson, platschef NCC