Styre og ledelse

LEDELSE

Stefan Lind

Fredrik Klasson

STYRE

Svante Hagman

Styreformann

Svante har mer enn 30 års erfaring fra byggebransjen, fra en rekke ulike stillinger. Blant annet som adm.dir. for NCCs svenske byggevirksomhet, og som adm.dir. for Binab – et av NCCs tidligere datterselskaper som konsentrerte seg om tak- og taktekkingsmarkedet.

Anders Barklöf

Styremedlem

Anders har lang erfaring når det kommer til å forandre bransjer, og har vært involvert i sammenslåingen av blant annet Säkra, Nordlo og JOBmeal-gruppen. Han har i tillegg operativ erfaring fra transformasjonen av Hissmekano (familiebedrift), som er en bransjeledende forhandler av heisdeler.

Andreas Bruzelius

Styremedlem

Andreas har lang erfaring med investeringer i entreprenørstyrte bedrifter, innen FSN Capital (2008–2019). Han har tidligere vært styremedlem i Instalco, Green Landscaping, Nordlo og Roplan. Andreas er også en av Teqt Groups gründere, styremedlem i Nepa, og har tidligere jobbet i Deutsche Bank og Carnegie.

Christer Kinch

Styremedlem

Christer har over 25 års erfaring som administrerende direktør, styremedlem og gründer av ulike vekstfokuserte tjenesteytende bedrifter. I disse rollene har han bidratt med virksomhetsutviklingen av bedrifter som Great Security, LRF Konsult, Broadcast Text og Com Hem.

Sophia Mattsson-Linnala

Styremedlem

Sophia har over 30 års erfaring fra eiendomsbransjen og har vært administrerende direktør for selskaper som Rikshem, Botkyrkabyggen, Sollentunahem, Huge fastigheter med flere. I dag sitter hun i styret for blant annet KlaraBo, Anders Bodin Fastigheter, MoxyID och SH Bygg sten och anläggning. Hun har tidligere også sittet i styret for Hifab og Adapteo.

Klas Balck

Styremedlem

Klas er adm.dir. for Balck & Hjelmgrens.

Dick Gilled

Styremedlem

Dick er adm.dir. direktør for Arena Tak.

Bli en del av Teqt Group

Vi samler kvalitet, og har noen av de mest fornøyde kundene i bransjen. Vi ser på medarbeiderne våre som helter og takkunstnere som utretter mirakler hver dag. Ønsker du eller bedriften din å bli en del av Teqt Group? Vis oss at du har det som kreves.