Presse og nyheter

Få de siste nyhetene fra Teqt Group

Samarbeid og Synergier: Veien videre i Teqt Group Norge

En fantastisk konferanse er over. Med fokus på å skape en plattform hvor samarbeid og fellesskap gir oss inspirasjon til å tenke nytt, jobbe sammen, utvikle hverandre og dermed skape en mer konkurransedyktig og robust organisasjon som er bedre rustet til å møte fremtidens utfordringer.

Les mer »

TEQT välkomnar Rebecca Ericsson Birck

Rebecca ansluter till Teqt Group med en imponerande karriär. Hon kommer från en roll som CFO på SkySparc, ett mjukvaru- och konsultföretag, där hon sedan 2019 byggt upp en finansfunktion för bolagets tillväxt. Tidigare var hon chef för Attendokoncernens corporate control och bidrog till företagets börsintroduktion. Rebecca är känd för sin energi och erfarenhet inom finansiell rapportering.

Les mer »

Västtak i Halmstad ansluter till TEQT-familjen

Teqt Group AB har förvärvat Västtak AB, ett företag som har en ledande marknadsposition i Halland inom tätskiktsentreprenader och service. De tidigare ägarna VD Per Nilsson, Magnus Johansson och Morgan Jönsson kommer fortsatt att vara aktiva i verksamheten.

Les mer »

TEQT vokser videre gjennom oppkjøpet av HB Blikk AS

Teqt Group styrker sin posisjon i Norge med oppkjøpet av HB Blikk AS, ett blikkenslagerfirma eid og drevet av John Grimstad-Henninger og Ola Bergum-Jonassen siden oppstarten i 2006. De tidligere eierne vil fortsette å drive virksomheten videre på samme måte som tidligere. Teqt Group består nå av 30 selskaper i Norge og Sverige.

Les mer »

Eidsvoll Taktekking AS blir en del av Teqt Group

Teqt Group styrker sin posisjon i Norge med oppkjøpet av Eidsvoll Taktekking AS, en tradisjonsrik takentreprenør som har levert taktekking og membranløsninger siden 1975. De tidligere eierne, Dag Olsen, Kjell-Morten Johansen, Pål Svarthol og Lars Moen vil fortsette å drive virksomheten videre. Teqt Group består nå av 25 selskaper i Norge og Sverige.

Les mer »

Artikkel om TEQT i Blikkenslageren

Fagtidsskriftet Blikkenslageren har skrevet en artikkel om TEQT og intervjuet vår konsernsjef Stefan Lind, samt Torbjørn Lemtun, som er daglig leder i Torbjørn Lemtun AS. Selskapet var en av de første som ble med i gruppen fra Norge.

Les mer »

Vestlandstak AS blir en del av Teqt Group

Teqt Group etablerer seg i Møre og Romsdal med oppkjøpet av Vestlandstak AS, en takentreprenør med god markedsposisjon. De tidligere eierne, Oddgeir Borgan og Hans Petter Grønmyr, vil fortsette å drive virksomheten videre. Teqt Group består nå av 24 selskaper i Norge og Sverige.

Les mer »