Presse og nyheter

Få de siste nyhetene fra Teqt Group

Artikkel om TEQT i Blikkenslageren

Fagtidsskriftet Blikkenslageren har skrevet en artikkel om TEQT og intervjuet vår konsernsjef Stefan Lind, samt Torbjørn Lemtun, som er daglig leder i Torbjørn Lemtun AS. Selskapet var en av de første som ble med i gruppen fra Norge.

Les mer »

Vestlandstak AS blir en del av Teqt Group

Teqt Group etablerer seg i Møre og Romsdal med oppkjøpet av Vestlandstak AS, en takentreprenør med god markedsposisjon. De tidligere eierne, Oddgeir Borgan og Hans Petter Grønmyr, vil fortsette å drive virksomheten videre. Teqt Group består nå av 24 selskaper i Norge og Sverige.

Les mer »

Västerås Takentreprenad ingår partnerskap med Teqt Group

Teqt Group AB har förvärvat Västerås Takentreprenad (VTE), ett företag som har en ledande marknadsposition i Västeråsområdet inom tätskiktsentreprenader och service. De tidigare ägarna Richard Norström, numera VD, och Johan Markstedt, projektledare, kommer fortsatt att vara aktiva i verksamheten.

Les mer »

Teqt Group ansetter Country Manager i Norge

Teqt Group er det ledende konsernet innen takløsninger, blikk- og taktekking i Sverige. Vårt selskap ekspanderer nå videre i Norge og skal her ledes av vår nye Country Manager Torstein Svennevig. Torstein Svennevig kommer fra stillingen som Country Manager for Kingspan Insulation Norge, og hans erfaring med å bygge opp denne virksomheten fra bunnen av er et verdifullt tilskudd for å realisere våre vekstplaner i Norge.

Les mer »

Tak & Beslag AS blir en del av Teqt Group

Teqt Group har kjøpt norske Tak & Beslag AS i Gjerdrum, et selskap som er spesialister innen takomlegging og blikkenslagerarbeider i området rundt Oslo og Viken. Daglig leder Jan-Erik W. Slettemark og deleieren og blikkenslagermesteren Tore Foss vil fortsatt være aktive i virksomheten.

Les mer »

Torbjørn Lemtun AS blir en del av Teqt Group

Teqt Group har kjøpt norske Torbjørn Lemtun AS i Grålum, et blikkenslager- og takfirma i Sørøst-Norge med over 40 års bransjeerfaring. Daglig leder Torbjørn Lemtun kommer også i framtiden til å være aktiv i virksomheten.

Les mer »