Tjenester

La spesialistene våre hjelpe deg

Vi skaper helheten

Teamet vårt har solid erfaring med store og små prosjekter – på både enkle og mer kompliserte bygg. Vi kan tilby deg en trygghet med servicefokuserte håndverkere, som er dedikerte til prosjektet ditt. Oppdragene våre strekker seg fra renovering til nybygg til egenproduksjon og alt der imellom. Vi er en partner du kan stole på.

Vi har de mest fornøyde kundene i bransjen
Vi mener det er viktig å ha fornøyde kunder. Bra for kunden, bra for bedriften og bra for bransjen. For å være sikre på at vi samarbeider med de riktige bedriftene, gjennomførte vi en større undersøkelse våren 2021. Da gjennomførte vi totalt 111 dybdeintervjuer med kundene til 63 ulike bedrifter innen blikkenslager- og taktekkingsbransjen. Basert på disse intervjuene, kunne vi se en gjennomsnittlig kundetilfredshet på 7,6 av 10 for alle bedrifter. Vi valgte deretter ut noen av disse bedriftene for videre samarbeid, og dersom vi ser på kundetilfredsheten til disse, får vi en score på 9,1 av 10.
  • Takspesialister
  • Kvalitetssikret totaltilbud
  • De mest fornøyde kundene i bransjen
Path 100

Renovering

Det kan være svært tøffe værforhold i Norden. Dette sliter på takene, og levetiden vil være på mellom 5 og 50 år avhengig av taktypen. Vi gjennomfører renovering av alle vanlige taktyper.
VHI8Et

Service

For å overholde forsikringskrav og arbeidsmiljø, kreves det at man gjennomfører inspeksjoner og vedlikeholdsplaner jevnlig. Vi har et bredt utvalg av tjenester som bidrar til dette. Som eksempel kan vi nevne blant annet inspeksjoner, vedlikehold, taksikkerhet, snørydding og reparasjoner. Bredden vår gjør at vi kan håndtere både små og store prosjekter.
Path 99

Nybygg

Vi har solid erfaring innen taktekking. Vanlige eksempler er takpapp, platetak, mur/betongtak eller takterrasser. Bredden og kunnskapen vi har som gruppe, gjør at vi kan løse selv de mest komplekse prosjektene.
Group 44

Blikkenslagerarbeid

Takket være de dyktige blikkenslagerne og metallspesialistene våre kan vi utføre alle typer plate- og metallarbeider. Metallplatene blir klargjort på verkstedene våre før de monteres på tak, blir til ventilasjonshatter og beslag eller kunstverk.
Tätskikt

Tetningssjikt

Vi har lang erfaring med flate tak, terrasser, bjelkelag og parkeringsunderlag. Den solide erfaringen vår gjør at vi kan løse komplekse prosjekter for å imøtekomme kundens totalbehov. Vi håndterer alle typer vanlige tetningssjikt, som bitumen og papp SBS/APP eller syntetisk tetningssjikt med PVC eller TPO takplate.
Smide

Metallarbeid

I metallverkstedet vårt utfører vi alle typer smi- og sveisearbeider, som blant annet trapper, rekkverk, porter og skillevegger, men også tradisjonelt metallarbeid innen konstruksjon og bygg. Vi er sertifisert i henholdt til EN 1090-1 og ISO 3834.
Gröna tak

Grønne tak

Grønne tak har en rekke positive miljøeffekter for både omgivelser, miljø og mennesker. Vi tilbyr grønne tak med sedum, biotoper og tørrenger, men også tetningssjikt med belegg av luftforbedrende overflatebelegg.

pooler

Basseng

Vi har tetningsløsninger for både innendørs- og utendørsbasseng. Enten det er til store badeanlegg eller det private infinity-bassenget ditt. Det er kun fantasien som setter grensene.
Solceller

Solceller

Vi tilbyr komplett installasjon av solceller, soltak, integrerte solceller, energilagring og ladebokser. Vi har også gode løsninger for finansering med Grønt Boliglån.

Våra bolag

Våra företag har stark lokal förankring, bred kompetens och lång erfarenhet inom olika plåt- och takinstallationer.

Läs mer om våra bolag

Här hänger vi

Teqt har kontor i Mellansverige med möjlighet att arbeta risktäckande. En av våra styrkor är vår lokala närvaro med vår nationella samarbetskultur. Med oss kan du ta ditt tak till nya höjder.Bli en del av Teqt Group

Vi samler kvalitet, og har noen av de mest fornøyde kundene i bransjen. Vi ser på medarbeiderne våre som helter og takkunstnere som utretter mirakler hver dag. Ønsker du eller bedriften din å bli en del av Teqt Group? Vis oss at du har det som kreves.