Bli en del av Teqt Group

Velkommen til familien

Nå nye høyder

Alt starter med håndverket og menneskene som utfører det. Målet vårt er derfor å samle de beste og mest kunnskapsrike menneskene og bedriftene i bransjen, så de har et sted hvor de kan utvikle seg. Deler du verdiene våre, har kunden og kvalitet i fokus og er klar for å nå nye høyder? Da vil vi gjerne høre fra deg.

  • Utveksling av kompetanse
  • Jobb med spennende prosjekter
  • Få entreprenørskapet ditt til å vokse
Teqt GroupDJI_0878.MOV.00_00_18_12.Still001
Group 47

Entreprenør

Teqt Groups mål er samle de beste entreprenørene innen blikkenslager- og taktekkingsbransjen, og bli ledende innen kvalitet, service og lønnsomhet. Det er en spennende reise, som alle bedriftene i gruppen gjennomfører sammen. På vårt lag kan du vokse nasjonalt, samtidig som du beholder fordelen ved å være lokal.

Path-137

Medarbeidere

Du skal jobbe i Teqt Group hvis du brenner for håndverket, jobber profesjonelt og er positiv i møte med kolleger og kunder. Vi jobber for å samle de beste håndverkerne og gi dem de beste forutsetningene for å utvikle seg videre. Hos oss får du muligheten til å utrette store ting.

 

 

Är du intresserad av att bli en del av oss?

 

Er du som oss, og ønsker å endre bransjen?

Desentralisert ledelse

Den desentraliserte ledelsen, i kombinasjon med samarbeid og støtte fra sentralt hold, gir både fleksibilitet og legger til rette for vekst og utvikling av virksomheten. Det er en av fordelene som gjør oss unike i bransjen.

Verdigrunnlag

Verdigrunnlaget vårt er viktig for oss, fordi det er fundamentet i hvordan vi oppfører oss mot hverandre samt hvordan vi ivaretar kundene og samarbeidspartnerne våre. Alle selskapene i Teqt Group deler samme verdigrunnlag og jobber ut fra dette.

En sentral del av DNA-et vårt er respekt for samarbeidspartnere, medarbeidere, miljøet og samfunnet – noe vi ikke går på akkord med.

Troverdighet

Ryktet som troverdige, ærlige og transparente er den viktigste styrken og konkurransefordelen vi har.

Integritet

Vi velger den veien som er best på lang sikt, og opptrer rakrygget, ydmykt og med høy grad av integritet.

Lidenskap

Vi brenner for å gjøre langsiktig, bærekraftig vekst og utvikling mulig, og det knytter oss til andre som deler visjonen vår.

Profesjonalitet

Med profesjonalitet skapes en enorm kundeverdi.

Vårt oppdrag
Ved å samle riktig kompetanse, ta hensyn til kundenes behov og ha fokus på kvalitet, skaper Teqt Group trygge og komplette løsninger innen tak og taktekkingsarbeid for bedrifter.
LEDIGE STILLINGER
Blikkenslager

Vi søker deg som brenner for blikkenslageryrket, og som er nøye og selvgående. Du må være en lagspiller som kan jobbe både selvstendig og sammen med andre.

Tetningssjikt-montør

Vi søker deg som er lidenskapelig opptatt at taktekking og tetningssjikt. Du jobber med presisjon, og har god erfaring. Du må være selvstendig, men også kunne jobbe sammen med andre.

Føler du deg spontan?
Det kan vi også være innimellom. Ta gjerne kontakt med oss selv om du ikke har erfaring, men er nevenyttig og ikke redd for høyder. Vi ønsker også lærlinger velkommen.

Dette sier noen av medarbeiderne våre.

Bli en del av Teqt Group

Vi samler kvalitet, og har noen av de mest fornøyde kundene i bransjen. Vi ser på medarbeiderne våre som helter og takkunstnere som utretter mirakler hver dag. Ønsker du eller bedriften din å bli en del av Teqt Group? Vis oss at du har det som kreves.