Connys Bygg- och Takservice AB ingår partnerskap med Teqt Group
2022.09.22

Connys Bygg- och Takservice Tak blir en del av Teqt Group

Teqt Group har förvärvat Connys Bygg- och Takservice AB i Eksjö, det marknadsledande takentreprenadföretaget på det småländska höglandet. VD Conny Johansson och tidigare delägaren och projektledaren Martin Burmann kommer även fortsättningsvis att vara aktiva i verksamheten.

 

Connys Bygg- och Takservice AB grundades 1995 och har idag 30 medarbetare. Företaget utför tak- och byggarbeten åt såväl företag som privatpersoner i hela Jönköpings län med omnejd.

 

Stefan Lind, VD på Teqt Group, kommenterar:

«Connys Bygg- och Takservice kommer in i Teqt Group med långa och starka kundrelationer och en affär som bygger på förtroende och kvalitet. Detta har gett dem en stark marknadsposition i norra Småland, och vi är glada att välkomna dem in i gruppen.»

 

Teqt Group är ett snabbväxande företag med målet att bli Sveriges ledande aktör inom plåt- och tätskiktsentreprenad. Connys Bygg- och Takservice utför alla typer av takarbeten och levererar helhetslösningar till sina kunder med kvalitet och långsiktighet i fokus. Företaget åtar sig allt från små projekt som garage- och villatak åt privatpersoner till stora takarbeten där tätskikts-, plåt- och byggarbeten kan ingå. Connys arbetar med allt från tätskikt på terrasser och parkeringsdäck till olika taklösningar med tätskikt, sedumtak samt tak med pannor av tegel och betong.

 

«Att få bli en del av Teqt Group är en möjlighet att utveckla vårt företag tillsammans och med stöttning från andra duktiga människor i branschen. Den här resan känns logisk, på så vis att man samlar kompetenta och erfarna människor i en företagsgrupp och på så vis skapar ett komplett och spetsigt kunderbjudande «, säger Martin Burmann, projektledare på Connys Bygg- och Takservice AB.

 

Connys Bygg- och Takservice har vuxit successivt och har en god ekonomi. Förvärvet genomfördes i samband med undertecknande av aktieöverlåtelseavtalet.