Norska Alltak AS blir en del av Teqt Group
2022.10.18

Alltak blir en del av Teqt Group

Teqt Group AB tar sitt første steg inn i Norge med oppkjøpet av Alltak AS, en taktentreprenør med god markedsposisjon i Oslo og deler av Viken.

 

Alltak AS tilbyr et komplett spekter av tjenester innen tekking av både skrå og flate tak. Bedriften har rundt tjue medarbeidere, er etablert i nærheten av Lillestrøm og opererer hovedsakelig i Oslo og «Akershusområdet». Alltak AS ble startet i 2016 av daglig leder Torry Hedlo og driftsleder Jan Otten som sammen med deleierne Pavel Kasperek og Stian Hammer fortsatt kommer til å være aktive i virksomheten.

 

«Alltak AS er en sterk første aktør for Teqt Group i Norge. Jan Otten og Torry Hedlo har lang erfaring innen entreprenørskap og begge har et positivt driv som har gitt bedriften en sterk markedsposisjon og langvarige og gode kunderelasjoner. Alltak har et omdømme som står for høy kvalitet og med et fortsatt sterkt lederskap ser vi fram til videre ekspansjon i Norge sammen med Alltak», kommenterer Stefan Lind, administrerende direktør for Teqt Group.

 

Alltak AS sier:

«Vi synes det er spennende og morsomt å få være med og bygge opp Teqt Group i Norge å få bygge noe stort. Det føles trygt å få flere samarbeidspartnere å støtte seg til samt å bli større sammen.»

 

Alltak AS er en stabil bedrift som i flere år har hatt sterk lønnsomhet. I forbindelse med kjøpet gjennomførte de tidligere eierne en reinvestering i Teqt Group.

 

Kontakt Stefan Lind, administrerende direktør i Teqt Group, for mer informasjon:

+46 73-565 65 70

stefan.lind@teqt.se

 

Teqt Group er et raskt voksende selskap som har som mål å bli Nordens ledende blikk- og takentreprenør.