Änggårdens Tak ingår partnerskap med Teqt Group
2022.12.20

Änggårdens Tak blir en del av Teqt Group

Teqt Group har förvärvat Änggårdens Tak i Göteborg, ett företag som utför takarbeten i Västra Götaland. VD och grundare Ante Ukalovic och grundaren/projektledaren Josip Lijic kommer fortsätta att vara aktiva i verksamheten.

 

Änggårdens Tak grundades 2019 och har idag ett femtontal medarbetare. Företaget arbetar med såväl papptak som tegel- och plåttak, och erbjuder helhetslösningar för tätskiktsarbeten på yttertak, kompletta takbyten med plåt- och snickeriarbeten, taksäkerhetsarbeten, infästning av solcellspaneler samt service och underhåll för tak.

 

Ante Ukalovic, VD på Änggårdens Tak, säger:

«Vi på Änggårdens Tak är otroligt stolta att bli utvalda till att få vara en del av en så stark grupp som Teqt Group där kvalitet och professionalism speglar det vi alltid försöker sträva efter. Något som vi också ser som en styrka med Teqt Group är att alla företag som blivit handplockade till gruppen är självständiga företag med bra värdegrunder och nöjda slutkunder, och tillsammans kommer vi bli oslagbara. Vi ser fram emot denna spännande resa och kommer som alltid försöka bidra till gruppen med våra gemensamt samlade erfarenheter och jobba långsiktigt med service och kvalitet i fokus.»

 

Teqt Group är ett snabbväxande företag med målet att bli Sveriges ledande aktör inom plåt- och tätskiktsentreprenad.

 

«Änggårdens Tak har med lönsamhet vuxit till en stabil position i regionen, där de har flera ramavtal med stora aktörer och är kända för sin höga servicenivå. Vi är glada att de nu blir en del av Teqt Group!» säger Stefan Lind, VD för Teqt Group.

 

Förvärvet genomfördes i samband med undertecknande av aktieöverlåtelseavtalet.