Torbjørn Lemtun AS blir en del av Teqt Group
2023.02.03

Torbjørn Lemtun blir en del av Teqt Group

Teqt Group har kjøpt norske Torbjørn Lemtun AS i Grålum, et blikkenslager- og takfirma i Sørøst-Norge med over 40 års bransjeerfaring. Daglig leder Torbjørn Lemtun kommer også i framtiden til å være aktiv i virksomheten.

 

Torbjørn Lemtun AS ble etablert i 1979 og har i dag omkring 20 medarbeidere. Dette blikkenslager-, taktekker- og ventilasjonsfirmaet har i løpet av sine vel 40 år bygd opp en markedsledende posisjon i områdene rundt Fredrikstad, Sarpsborg og «Østfold»/Viken. Fra deres eget produksjonsverksted kan kundene spesialbestille blant annet beslag, takhatter og ventilasjonsdeler, i tillegg til ferdige produkter fra takrenne- og ventilasjonslageret.

 

Torbjørn Lemtun AS har i mange år hatt en stabil og god økonomi og lønnsomhet og kundene setter pris på at bedriften har et komplett tilbud innen tak, blikkarbeider og ventilasjon.

 

«Jeg synes det er veldig spennende at vi får lov til å være med å utvikle Teqt Group, sammen med våre dyktige medarbeidere og mange andre solide og dyktige bedrifter som har vært i bransjen lenge. Jeg er svært positiv til den videre utviklingen sammen med TEQT», sier Torbjørn Lemtun, daglig leder.

 

Teqt Group er et raskt voksende selskap som har som mål å bli Nordens ledende plate- og vanntettingsentreprenør.

Stefan Lind, administrerende direktør på Teqt Group, kommenterer:

«Torbjørn Lemtun AS er en kvalitetsbedrift som har et komplett tilbud innen blikkenslagerarbeider og taktekking, basert på solid kunnskap. De er en viktig hjørnestein for etableringen av Teqt Group i Norge som gir en plattform for fortsatt vekst.»