Tak & Beslag AS blir en del av Teqt Group
2023.02.13

Tak & Beslag blir en del av Teqt Group

Teqt Group har kjøpt norske Tak & Beslag AS i Gjerdrum, et selskap som er spesialister innen takomlegging og blikkenslagerarbeider i området rundt Oslo og Viken. Daglig leder Jan-Erik W. Slettemark og deleieren og blikkenslagermesteren Tore Foss vil fortsatt være aktive i virksomheten.

Tak & Beslag AS ble grunnlagt i 2004 og har i dag 20 medarbeidere. Bedriften har lokalene sine i Gjerdrum, midt mellom Oslo og Gardermoen og retter seg mot både bedrifter, kommuner, privatpersoner og borettslag. Fokus ligger på takomlegging og blikkenslagerprosjekter innen rehabilitering. Bedriften har blikkenslagere og tømrere med fagutdanning.

Teqt Group er et raskt voksende selskap som har som mål å bli Nordens ledende blikk- og takentreprenør. Stefan Lind, administrerende direktør på Teqt Group, kommenterer:

«Tak & Beslag har en bred kundebase med svært høy kundetilfredshet, noe som har gitt dem god markedsposisjon i Oslo-området. De har hatt et etablert samarbeid med Alltak AS i mange år for å kunne gi et komplett tilbud innen tak, med mulighet til å styrke posisjonen ytterligere.»

Tak & Beslag AS har gått med overskudd siden oppstarten og har økt både omsetning og lønnsomhet kraftig de siste fem årene. På Romerike er Tak & Beslag i dag en betydelig leverandør til borettslag, lag og foreninger takket være fokus på god service, rask levering og tilgjengelighet, teknisk dyktige medarbeidere og et stort og bredt lager.

«Etter mange år «alene» ser vi nå fram til en ny hverdag med mange muligheter, både økonomisk og i samarbeid med kolleger som vi kan diskutere jobb, løsninger og problemer med. Det er en god følelse å få være med å bygge noe større – det gir mening og inspirasjon»,

sier Jan-Erik W. Slettemark, daglig leder i Tak & Beslag AS.