Sveriges ledende gruppe av takentreprenører etablerer seg i Norge
2023.03.27

Sveriges ledende gruppe av takentreprenører etablerer seg i Norge

Teqt Group er den ledende gruppen innen takløsninger, blikk- og taktekkingsentreprenører i Sverige og har ambisjon om å bli den ledende aktøren i Norden med høy kvalitet, kundetilfredshet og lønnsomhet. Nå har gruppen startet etableringen i Norge, der Alltak AS, Tak & Beslag AS og Torbjørn Lemtun AS har blitt de 3 første datterselskapene og dermed en sterk plattform for fortsatt ekspansjon. Teqt Group arbeider aktivt med å finne de selskapene som er best på sine lokale markeder og som vil ta neste steg i virksomheten sin ved å være med på å bygge den ledende gruppen av takspesialister i Norge.


Teqt Group vokser gjennom strategiske oppkjøp og partnerskap, der bedriftenes sterke lokale forankring er en grunnforutsetning. Selskaper som blir en del av Teqt Group, har høy kundetilfredshet og fokus på kvalitet innen takløsninger, blikkarbeid og andre taktekkings- og utbedringstjenester. På denne måten skaper Teqt Group trygge helhetsløsninger for kundene.

Forretningsmodellen bygger på lokalt og desentralisert entreprenørskap og beslutningstaking, med nærhet til det lokale markedet og fokus på kunden. Alle bedrifter som innlemmes i Teqt Group, beholder sitt eget varemerke, sin egen organisasjon og bedriftskultur, men får samtidig fordelene av å kunne samarbeide og utveksle kunnskap med de andre selskapene i gruppen samt styrken ved å ha blant annet innkjøpskoordinasjon og gruppens forretningsutvikling i ryggen.


Stefan Lind er administrerende direktør i Teqt Group, og han sier følgende om beslutningen om å ekspandere til Norge:
«Vi har sett hvor mange fine bedrifter med dyktige entreprenører det finnes i Norge, og som har samme ambisjon om å gi kundene høy kvalitet og service som oss. Sammen kan bygge et enda bedre tilbud.»


Ta kontakt med Stefan Lind, adm. dir. i Teqt Group for mer informasjon:
+46 73-565 65 70
stefan.lind@teqt.se