Teqt Group ansetter Country Manager i Norge
2023.05.15

Teqt Group er det ledende konsernet innen takløsninger, blikk- og taktekking i Sverige. Vårt selskap ekspanderer nå videre i Norge og skal her ledes av vår nye Country Manager Torstein Svennevig. Torstein Svennevig kommer fra stillingen som Country Manager for Kingspan Insulation Norge, og hans erfaring med å bygge opp denne virksomheten fra bunnen av er et verdifullt tilskudd for å realisere våre vekstplaner i Norge.

 

Torstein Svennevig er i utgangspunktet kjemiingeniør, men har to tiårs erfaring fra byggebransjen. Siden 2012 har han bygget den norske avdelingen av Kingspan Insulation fra null i omsetning til å bli markedsleder i Norge innen høyeffektiv isolasjon. I Teqt Group skal Torstein Svennevig jobbe med nye oppkjøp og skape struktur i det relativt nye norske delen av konsernet.

 

«Dette kommer til å bli et eventyr og være med på å utvikle. Når bedrifter slutter seg til Teqt Group, blir de en del av en større gruppe som vil gi muligheter til samarbeid og utvikling som man kanskje ikke har i et mindre, enkeltstående selskap», sier Torstein Svennevig.

«Jeg har vært med i lignende prosesser før, med bl.a. Kingspan, og vet at noe av det viktigste er at man trives på jobben. Jeg skal, sammen med ledelsen i de lokale datterselskapene, skape en gruppe hvor det er høyt under taket og hvor alle ansatte kan trives og utvikles.»

 

Alle selskaper innenfor Teqt Group er valgt ut bl.a. på grunn av sin høye kundetilfredshet og fokus på kvalitet. På denne måten skaper Teqt Group trygge løsninger av høy kvalitet innen takløsninger, blikk- og taktekking.

 

Stefan Lind, administrerende direktør i Teqt Group, kommenterer:

«Med Torstein Svennevig sin erfaring fra bygg- og takbransjen, hans gründersinn og erfaring med å bygge opp en ledende virksomhet føler vi oss trygge på at suksessen til Teqt Group i Sverige også vil fortsette i Norge.»