Vestlandstak AS blir en del av Teqt Group
2023.06.19

Vestlandstak AS blir en del av Teqt Group

 

Teqt Group etablerer seg i Møre og Romsdal med oppkjøpet av Vestlandstak AS, en takentreprenør med god markedsposisjon. De tidligere eierne, Oddgeir Borgan og Hans Petter Grønmyr, vil fortsette å drive virksomheten videre. Teqt Group består nå av 24 selskaper i Norge og Sverige.

 

Vestlandstak AS tilbyr et komplett spekter av tjenester innenfor tekking av flate tak og membraner. Bedriften har rundt 15 medarbeidere, er etablert i Ålesund og opererer hovedsakelig i Møre & Romsdal. Vestlandstak AS ble etablert i 1995 av Bjarne Løken og Oddgeir Borgan. I 2010 startet Hans Petter Grønmyr i stillingen som prosjektleder i firmaet. Året etter solgte Bjarne Løken sine aksjer til Oddgeir Borgan som etter det har vært daglig leder i Vestlandstak AS. Hans Petter Grønmyr har siden 2011 vært driftsleder for Vestlandstak og kom inn som deleier i 2019.

 

«Vestlandstak AS vil være en sterk aktør for Teqt Group vest i Norge. Oddgeir Borgan og Hans Petter Grønmyr har lang erfaring innen entreprenørskap. Begge har en positivt driv som har gitt bedriften en solid markedsposisjon og langvarige og gode kunderelasjoner. Vestlandstak AS har et omdømme som står for høy kvalitet. Med et fortsatt sterkt lokalt lederskap, ser vi fram til videre ekspansjon i Norge sammen med Vestlandstak AS», kommenterer Torstein Svennevig, Country Manager for Teqt Group i Norge.

 

Vestlandstak AS sier:

«Vi synes det er spennende og morsomt å få være med og bygge opp Teqt Group i Norge å få bygge noe stort. Det føles trygt å få flere samarbeidspartnere å støtte seg til, samt å bli større sammen.»

 

Vestlandstak AS er en solid bedrift som i flere år har hatt god lønnsomhet og i forbindelse med salget gjennomfører de tidligere eierne en reinvestering i Teqt Group.

 

Teqt Group er et raskt voksende selskap som har målsetning om å bli Nordens ledende blikk- og takentreprenør.