Artikkel om TEQT i Blikkenslageren
2023.08.21

Fagtidsskriftet Blikkenslageren har skrevet en artikkel om TEQT og intervjuet vår konsernsjef Stefan Lind, samt Torbjørn Lemtun, som er daglig leder i Torbjørn Lemtun AS. Selskapet var en av de første som ble med i gruppen fra Norge.

 

Nedenfor er et kort utdrag fra artikkelen. Lenke til hele intervjuet finnes under:

Teqt Group beskriver seg selv som det ledende konsernet innen takløsninger i Sverige. Nå utvider de horisonten og fokuserer på Norge. Målet er å bli den ledende gruppen innen takløsninger, blikk- og taktekkingsentreprenører i Norden. Det skal skje gjennom oppkjøp. De første norske datterselskapene er allerede på plass gjennom oppkjøp av Alltak AS, Tak & Beslag AS og Torbjørn Lemtun AS.

 

I første omgang gir oppkjøpet av de tre norske selskapene Teqt Group en sterk plattform for videre ekspansjon i Norge.

 

– Vi arbeider nå aktivt med å finne de selskapene som er best i sine lokale markeder og som vil ta neste steg i virksomheten sin ved å være med på å bygge den ledende gruppen av takspesialister i Norge, sier Stefan Lind, administrerende direktør i Teqt Group til Blikkenslageren.

 

Les hele artikkelen her: Vil kjøpe opp norske blikkenslagere

Daglig leder Torbjørn Lemtun i Torbjørn Lemtun AS har solgt bedriften til Teqt Group og ser mange muligheter med en solid eier i ryggen.