Eidsvoll Taktekking AS blir en del av Teqt Group
2023.10.09

Eidsvoll Taktekking AS blir en del av Teqt Group

Teqt Group styrker sin posisjon i Norge med oppkjøpet av Eidsvoll Taktekking AS, en tradisjonsrik takentreprenør som har levert taktekking og membranløsninger siden 1975. De tidligere eierne, Dag Olsen, Kjell-Morten Johansen, Pål Svarthol og Lars Moen vil fortsette å drive virksomheten videre. Teqt Group består nå av 25 selskaper i Norge og Sverige.

 

Eidsvoll Taktekking AS utfører tak- og membrantekninger med asfalt- eller PVC-belegg samt taktekning med shingel, takstein, stålpanner, stålplater og skifer. Bedriften har også eget blikkenslagerverksted.

 

Eidsvoll Taktekking AS er en seriøs og pålitelig samarbeidspartner med høy kvalitet og lang erfaring fra mange typer bygg og anleggsprosjekter der godt tradisjonelt håndverk preger deres arbeider. Gjennom trivelige og dyktige medarbeidere som viser interesse og engasjement, har de lykkes i å etablere seg som en konkurransekraftig aktør med bred kunnskapsflate. Bedriften har i dag ca. 12 fast ansatte og opererer hovedsakelig i «Akershus» området.

 

«Eidsvoll Taktekking AS vil være en ny sterk aktør for Teqt Norge. Dag Olsen, Kjell-Morten Johansen, Pål Ragnar Svarthol og Lars Kristian Moen har lang erfaring innen entreprenørskap. De har en positivt driv, noe som har gitt bedriften en solid markedsposisjon, langvarige og gode kunderelasjoner. Eidsvoll Taktekking AS har et omdømme som står for høy kvalitet. Med et fortsatt sterkt lokalt lederskap, ser vi fram til videre ekspansjon i Norge sammen med Eidsvoll Taktekking AS», kommenterer Torstein Svennevig, Country Manager for Teqt Group i Norge.

 

Eidsvoll Taktekking AS sier:
«Vi i Eidsvoll Taktekking ser frem til å bli en del av Teqt Group. Her ser vi mulighet til å vokse samt å være med på å bygge noe stort i tiden fremover. Vi tenker at det å være med i en større organisasjon, med sterk lokal ledelse, til sammen vil gi oss muligheter som vi ellers ikke ville fått. Vi se virkelig frem til å utvikle oss sammen med våre nye kollegaer i Teqt familien».

 

Eidsvoll Taktekking AS er en solid bedrift som i flere år har hatt god lønnsomhet og i forbindelse med salget gjennomfører de tidligere eierne en reinvestering i Teqt Group.

 

Teqt Group er et raskt voksende selskap som har målsetning om å bli Nordens ledende blikk- og takentreprenør.


For mer informasjon, Kontakt:
Torstein Svennevig
Country Manager Teqt Norge
+47 94 81 00 33
torstein.svennevig@teqt.no