Teqt Group vokser gjennom oppkjøpet av Profil Montering AS
2023.12.18

Teqt Group, Nordens største blikk- og takentreprenør, vokser videre gjennom oppkjøpet av Profil Montering AS.

Teqt Group styrker sin posisjon i Norge med oppkjøpet av Profil Montering AS, ett håndverkerfirma med røtter helt tilbake til 1978 da Svein Berg etablerte Profil Montering sammen med 2 kollegaer med verksted i Fredrikstad og kontor på Hønefoss. Den gang var de totalentreprenør for større stålbygg med prosjekter over hele landet. På åttitallet ble verksted flyttet til Tyrimyra på Hønefoss hvor de siden har holdt til. Fra 2003 har Ørjan Berg og Runar Almestrand vært eiere av Profil Montering. De siste 20 årene Profil Montering rettet fokus mot tak og blikkenslagerarbeider. Og med dyktige tømrere og egen stillasavdeling så har de hatt alle nødvendige fag i eget hus. De tidligere eierne, Ørjan Berg og Runar Almestrand vil fortsette å drive virksomheten videre på samme måte som tidligere. Teqt Group består nå av 28 selskaper i Norge og Sverige.

 

Profil Montering er en seriøs og pålitelig samarbeidspartner med høy kvalitet og lang erfaring fra mange typer bygg og anleggsprosjekter der godt tradisjonelt håndverk preger deres arbeider. Gjennom trivelige og dyktige medarbeidere som viser interesse og engasjement, har de lykkes i å etablere seg som en konkurransekraftig aktør med bred kunnskapsflate. Bedriften har i dag 23 fast ansatte (hvorav 2 lærlinger) og opererer hovedsakelig i området Ringerike, Hole, Jevnaker samt Oslo, Asker og Bærum.

 

 

«Profil Montering vil være nok en ny sterk aktør for Teqt Norge. Lang erfaring innen entreprenørskap, positivt driv og samfunnsengasjement har gitt bedriften en solid markedsposisjon, langvarige- og gode kunderelasjoner samt et omdømme som står for høy kvalitet. Med et fortsatt sterkt lokalt lederskap, ser vi fram til videre ekspansjon i Norge sammen med Profil Montering», kommenterer Torstein Svennevig, Country Manager for Teqt Group i Norge.

 

 

Profil Montering AS sier:

«Vi i Profil Montering ser frem til å bli en del av Teqt Group. Teqt Group ønsker at vi skal beholde vår identitet med sterk lokal forankring, men kombinere dette med alle fordelene med å være i en større gruppe. Det har vært avgjørende for Profil – Montering AS at Teqt Group samler de beste i bransjen. Dette gjennom grundige vurderinger og gode prosesser.    Vi tenker at det å være med i en større organisasjon, med sterk lokal ledelse, til sammen vil gi oss muligheter som vi ellers ikke ville fått. Vi se virkelig frem til å utvikle oss sammen med våre nye kollegaer i Teqt familien».

 

 

Profil Montering AS er en solid bedrift som i flere år har hatt god lønnsomhet og i forbindelse med salget gjennomfører de tidligere eierne en reinvestering i Teqt Group.

Teqt Group er et raskt voksende selskap som har målsetning om å bli Nordens ledende blikk- og takentreprenør.

 

 

For mer informasjon, Kontakt:

Torstein Svennevig

Country Manager Teqt Norge

+47 94 81 00 33

torstein.svennevig@teqt.no